DeWeMo
Nieuws, Europa, België, Europa, Dewereldmorgen.be, Evs, Getbasic, Youth in Action -

Vacature Europese journalistieke medewerker (m/v)

De beste manier om de kloof tussen een opleiding en een baan te overbruggen, is stage lopen en relevante werkervaring opdoen. GetBasic / DeWereldMorgen.be geeft je de mogelijkheid om kennis te maken met de praktijk om je zo beter voor te bereiden op jouw toekomstige loopbaan.

zondag 17 maart 2013 17:40
Spread the love

Wij zoeken momenteel nog 1 niet-Belgische, bij voorkeur Nederlandstalige, vrijwilliger die zich gedurende één jaar wil inzetten bij DeWereldMorgen.be. Eén jaar lang kun je je onderdompelen in de journalistiek en multimedia, zodat je het verhaal van de wereld om je heen kunt vertellen en actief kunt deelnemen aan de democratisering van de media. Je zal artikelen schrijven, foto- en/of videoreportages realiseren voor DeWereldMorgen.be.

Profiel ?

Het Europees Vrijwilligerswerk (EVS) is een uitwisselingsprogramma in het kader van Youth in Action van de Europese Commissie dat de mogelijkheid voor vrijwilligerswerk biedt aan jongeren tussen de 18 en 30 jaar oud.

Contact ?

Lijkt het je wat? Stuur dan een gedetailleerde CV en motivatiebrief ‘naar greet@dewereldmorgen.be.

De voorbereiding, verzekering en woonkosten worden door het EVS-programma betaald. Meer informatie over dit programma vind je hier http://www.youthinaction.nl/eCache/DEF/1/17/521.html.

Daarnaast krijg je een klein bedrag aan zakgeld. De reis/ticketkosten worden voor het grootste deel vergoed. 10% van de reiskosten komt bij jou als EVS deelnemer te liggen.

Organisatiebeschrijving

?GetBasic is een non-profit organisatie, deels gefinancierd door de Vlaamse regering, die alles in het werk stelt om meer mensen actief te betrekken bij het maken van (multi)media. Hiervoor startten we met een onafhankelijke nieuwssite, DeWereldMorgen.be, en richtten we een mediacenter voor burgerjournalisten op. DeWereldMorgen.be

Deadline: vrijdag 12 april 2013
Start EVS-project: 1 september 2013

take down
the paywall
steun ons nu!