Verslag, Nieuws, Samenleving, Politiek, Antwerpen, Armoede en uitsluiting, Humanitaire hulpverlening, Antwerpen Occupy-Antwerp, Volxkeuken, Voedselbedelingen, Armoede in Antwerpen -

Laatste Volxkeuken op het Astridplein

Vanaf volgende week kan de gratis voedselbedeling van de Occupy-beweging terug naar haar vertrouwde stek op de Antwerpse Groenplaats. Blijkbaar is er een compromis gevonden met de stad, die een einde wou maken aan deze wekelijkse actie.

zondag 17 maart 2013 14:00
Spread the love

Stad en politie zouden zelfs ‘gedreigd’ hebben om de voedselinspectie te sturen. Zij zeggen niets te hebben tegen het uitdelen van voedsel aan behoeftigen, maar iedereen zou zich daarbij wel aan de regels moeten houden.

De stad is blijkbaar niet tegen de manifestaties van Occupy maar de beleidskeuze is wel dat voedselbedelingen in afgesloten lokaties zouden moeten plaatsvinden en niet op open plaatsen in de stad.

Afwachten dus hoe dit verder zal evolueren.
 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!