De award voor de origineelste outfit gaat naar de dames van de Vrouwenraad. Zij verdeelden ons magazine aan de gebouwen van de Vlaamse Gemeenschap.

DeWereldMorgen.be gaf er een F***lap op, met dank aan alle vrijwilligers

zondag 10 maart 2013 20:12
Spread the love

Naar aanleiding van Internationale Vrouwendag organiseerde DeWereldMorgen.be de week van het andere F***woord. Heel de week bulkte onze nieuwssite van de uiteenlopende feministische reportages, interviews en opinies. Bovendien boksten we ook een F***magazine in elkaar. En als kers op de taart organiseerden we op vrijdag 8 maart -Vrouwendag zelf – een zeer gesmaakt event in de Vooruit met onder andere The Antler King, Ellen Schoenaerts, Inne Eysermans (Amatorski) en Chantal Acda.

Onze F***week zou nooit zo’n succes geweest zijn zonder de hulp van een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Zij schreven en tekenden immers onze website en ons magazine vol; of zongen, dansten en speechten op ons event. Bovendien stond er ook een minder zichtbaar maar al even onmisbaar ploegje vrijwilligers voor dag en dauw op, om op 8 maart magazines te verdelen onder de vroege treinreizigers in Brussel, Antwerpen, Gent, Mechelen en Leuven. We willen iedereen dan ook van harte danken voor hun niet aflatende inzet.

Onze dank gaat daarnaast ook uit naar het VOK, de Vooruit, Democrazy, en natuurlijk naar onze geweldige en immer geduldige lay-outster Régine van Huis Van den Broucke.

take down
the paywall
steun ons nu!