Samenleving, Lokaal, Antwerpen, Jeugdboekenweek, Leesflashmop, Flashmop, Antwerpse bibliotheken -

Antwerpse pleinen en parken bezet door 4.000 lezende kinderen

ANTWERPEN - Nog tot 17 maart loopt in Vlaanderen de Jeugdboekenweek met als thema 'tijd'. Vrijdag 8 maart om 14 uur namen meer dan 4.000 kinderen de tijd om een boek te lezen op Antwerpse pleinen en in parken. Het werd een originele leesflashmob.

vrijdag 8 maart 2013 16:35
Spread the love

Onder begeleiding van bibmedewerkers en leerkrachten bezetten de lezende kinderen een plein in de buurt of lazen ze een half uur een boek in een park.

Na het lezen, kregen ze een uitnodiging voor het gratis slotfeest van de Jeugdboekenweek op 16 maart aan het Steen. Met deze actie wilden de bibliotheken en de scholen kinderen het plezier van het lezen en het samen lezen laten ontdekken.

Enkele sfeerbeelden van het Theaterplein en het Koning Albertpark.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!