Crisis is wanneer armoede en politie je omringen

woensdag 6 maart 2013 12:44
Spread the love

Die Linke Brussel is een erg actieve groep die een platform biedt voor internationaal links en de bevolking in het Brusselse om samen te werken en actief te zijn tegen de soberheidspolitiek en het dictaat van de banken in Europa. Op 6 maart om 19.30 uur organiseert zij in de Espace Marx, Rouppeplaats 4 te Brussel een solidariteitsavond voor de crisis in Griekenland.

De crisis in beelden: een tentoonstelling met film, foto’s en discussie met de Griekse fotografe Hara Kaminara en een inleiding door de journalist Modestos Siotos.

Sinds de economische crisis in Griekenland explodeerde zijn er verschillende sociale reacties geweest. De tentoonstelling brengt een visuele exploratie en documentatie, geplaatst op de grens tussen kunst en fotojournalistiek.

Visueel kunstenaar en fotojournalist Hara Kaminara studeert momenteel aan de Koninklijke Academie van Schone Kunsten in  Brussel. Zij heeft met succes gewerkt in het Verenigd Koninkrijk en Griekenland, in samenhang met diverse media.

De Atheense journalist Modestos Siotos was actief betrokken in de studentenbeweging sinds 2006 en volgt momenteel een Masterstudie in Internationale Ontwikkeling aan de universiteit van Edinburgh.

Praktische informatie: woensdag 6 maart 2013 om 19.30 uur in de Espaces Marx, Roepeplein 4, 1000 Brussel, Metro Anneessens.

Organisatie Die Linke Brussel: linkebo@yahoo.de

take down
the paywall
steun ons nu!