Cultuur, Alternatieve boekenbeurs, Gent, Gent, Elvis Peeters, Prince Ringard, Aroma di Amore -

Prince Ringard en Aroma di Amore op Alternatieve Boekenbeurs

GENT - In het avondprogramma van de Alternatieve Boekenbeurs in Gent speelden Prince Ringard en Aroma di Amore.

zondag 3 maart 2013 21:15
Spread the love

De Alternatieve Boekenbeurs is een jaarlijks internationaal libertair cultuurfestival met een boekenmarkt van tientallen onafhankelijke uitgeverijen en NGO’s die publicaties aanbieden over anarchisme, politieke filosofie, antiracisme, radicaal milieuactivisme en zo meer. Daarnaast is er ook steeds een programma met workshops.

Prince Ringard is een kranige zestiger die strijdvaardige anarcho-chanson brengt.

Aroma di Amore, met zanger en auteur Elvis Peeters, is geen onbekende in Vlaanderen. Vorig jaar brachten ze een nieuwe CD uit met de titel Samizdat. Aroma di Amore zal dit jaar slechts enkele concerten in België spelen, waarvan dit het eerste was.

take down
the paywall
steun ons nu!