Cultuur, Alternatieve boekenbeurs, Gent, Gent, Elvis Peeters, Prince Ringard, Aroma di Amore -

Prince Ringard en Aroma di Amore op Alternatieve Boekenbeurs

GENT - In het avondprogramma van de Alternatieve Boekenbeurs in Gent speelden Prince Ringard en Aroma di Amore.

zondag 3 maart 2013 21:15
Spread the love

De Alternatieve Boekenbeurs is een jaarlijks internationaal libertair cultuurfestival met een boekenmarkt van tientallen onafhankelijke uitgeverijen en NGO’s die publicaties aanbieden over anarchisme, politieke filosofie, antiracisme, radicaal milieuactivisme en zo meer. Daarnaast is er ook steeds een programma met workshops.

Prince Ringard is een kranige zestiger die strijdvaardige anarcho-chanson brengt.

Aroma di Amore, met zanger en auteur Elvis Peeters, is geen onbekende in Vlaanderen. Vorig jaar brachten ze een nieuwe CD uit met de titel Samizdat. Aroma di Amore zal dit jaar slechts enkele concerten in België spelen, waarvan dit het eerste was.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!