pdw
Nieuws, Cultuur, België, Patrick De Witte, Pdw -

(pdw) onverwacht overleden

Dinsdag 19 februari overleed Patrick De Witte (pdw), het favoriete enfant terrible van de Vlaamse media.

woensdag 20 februari 2013 10:24
Spread the love

De Witte, vooral bekend onder de initialen (pdw) was hoofredacteur bij P-Magazine, columnist bij De Morgen, tv-producer, bezieler van de Vlaamse comedy scene, drummer bij reggaeband the Skyblasters en uithangbord van SKEPP. Hij had een geschiedenis als journalist bij Humo, columnist bij De Standaard en de ter ziele gegane magazines Mao en Deng.

Hij overleed complete onverwacht aan een hartfalen en werd 54 jaar.

(pdw) zal herinnerd worden als een vrije geest, een nonconformist en een schenenschopper die er niet voor terugdeinsde ongezouten zijn mening te ventileren waar en wanneer hij dat nodig achtte en in in zijn typische, scherpe en ironische stijl. (pdw) was een van die schaarse kritische stemmen die hun ongenoegen en hun kijk op de wereld wisten te delen in een stijl die bij vriend en vijand respect afdwong.

De Witte was een fanatiek twitteraar en kruidde het landschap van de sociale media met zijn snedige tweets. De verslagenheid op Twitter was dan ook groot.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!