Dewereldmorgen.be -

DeWereldMorgen.be zoekt onderdak

dinsdag 29 januari 2013 16:37
Spread the love

Het team en de redactie van DeWereldMorgen.be zoeken onderdak vanaf 1 november 2013.

Van mei t.e.m. oktober 2013 kamperen we voltijds in de Gentse Vooruit in het kader van 100 Jaar Vooruit. Daarna zoeken we een nieuwe stek. Bij voorkeur willen we een werkplek en faciliteiten delen met andere organisaties, maar ook leegstaande panden die een nieuwe bestemming zoeken zijn een optie. Ook tijdelijke locaties worden in overweging genomen.

Heb je ruimte zat, maar nood aan iets anders, iets wat wij kunnen bieden … dan valt er misschien een en ander te ruilen.

Wat zoeken we?

Een ruime werkplek voor een twaalftal mensen, liefst onderverdeeld in meerdere ruimtes met sanitaire voorzieningen bij voorkeur ook met een aparte vergaderruimte en vlot bereikbaar met het openbaar vervoer / in de buurt van een treinstation.

Tips, ideeën en voorstellen graag naar bieke@dewereldmorgen.be

take down
the paywall
steun ons nu!