Nieuws, Samenleving, België, Debat, Ikke debatten -

Wie zorgt voor ons als we oud worden? 2de Ikke Ikke debat VIDEO 1

Wie zorgt voor ons als we oud worden? 2de Ikke Ikke debat VIDEO 1
donderdag 24 januari 2013 19:51

Mensen worden almaar ouder. Op zestig of zeventig beginnen velen zelfs een nieuw leven. Maar wat als het lichaam niet meer meekan? Of erger nog, de geest? Kijken we voor de oplossing best richting privé of richting overheid?

Dit is het videoverslag van het volledige tweede ‘Ikke, ikke, ikke en de rest kan stikken’ debat over de toekomst van de ouderenzorg.

Daaraan namen deel: Wivina Demeester van VIGeZ (Vlaams Instituut voor Gezondheidspromotie en Ziektepreventie) en oud-minister van Financiën, Begroting en Gezondheidsbeleid, Bart Bots CEO van Senior Living Group, een commerciële groep van rusthuizen, en Olivier Remy van de vakbond LBC- NVK.

Moderatie was in handen van Dirk Barrez (DeWereldMorgen.be), Christophe Callewaert (DeWereldMorgen.be) nam de factchecking voor zijn rekening.

Deze nieuwe debatreeks is een initiatief van deBuren, DeWereldMorgen.be en Toneelhuis. Ze is de opvolger van de LinksRechts debatten waarvan alle opnames en verslagen nog te zien en te lezen zijn op deze site. https://www.dewereldmorgen.be/tags/linksrechts-debat

take down
the paywall
steun ons nu!