Donkerblauwe demagoog

Donkerblauwe demagoog

donderdag 3 januari 2013 11:08
Spread the love

Dat is Bart De Wever. Waarom? Hij praat de mensen naar de mond en brengt ondertussen een slecht programma mee. Hij wil het land kapot -het voordeel is voor geen enkele regio bewezen- en hij brengt het Duits model mee: ook daar is geen voordeel bij voor ‘het gewone werkvolk’.

Een voorbeeldje van demagogie: Bart De Wever zei: “Stank voor dank heb ik gekregen voor het feit dat ik extreem-rechts heb teruggedrongen.” Maar nu moet je wel even willen nadenken: de vele Vlaamsbelangers die nu bij N-VA zitten, voelen zich daar goed want N-VA is een bedekte Vlaams Belang partij; -zie de programma’s-. Die partij is niet democratisch: ze sluit mensen uit.

Nog een staaltje: BDW zegt: “Ik plaats het Vlaams Belang en PVDA+ op hetzelfde niveau.” Dat is weer demagogie: het Vlaams Belang sluit dus mensen uit maar PVDA+ doet dat juist niet. Ook over Antwerpen blijft BDW heel vaag: hoe zal Antwerpen eruit zien in 2018? Dat horen we niet.

take down
the paywall
steun ons nu!