Nieuws, Economie, Politiek, België, Economische crisis, Financiële sector, Dexia, Watmet, Bankwezen, Ikke ikke ikke en de rest kan stikken-debat, Ikke debatten -

Toekomst financiële sector – 1ste ikke ikke ikke debat VIDEO

Toekomst financiële sector – 1ste ikke ikke ikke debat VIDEO
dinsdag 11 december 2012 19:45

Opgelet – het eigenlijke debat begint op minuut 7 van de video, pas dan is de klank ook goed hoorbaar

Op 3 december vond het ‘Ikke, ikke, ikke en de rest kan stikken’-debat plaats in Antwerpen. Dit eerste debat – in een reeks van vier over de spanning tussen het publiek en het privé belang – richtte zich op onze grootbanken. Nu de door hen veroorzaakte crisis over heel Europa voelbaar is, dringt zich terecht de vraag op: is geld niet te belangrijk om aan bankiers over te laten?

U kan hier het volledige debat bekijken.

Het eerste ‘Ikke, ikke, ikke en de rest kan stikken’-debat werd gevoerd door Pia Desmet (federaal secretaris van vakbond ABVV-BBTK), Koen Schoors (econoom, UGent & Itinera) en Bernhard Ardaen (ex-werknemer Dexia en auteur van het boek ‘Tijdbom Dexia. De inside story’).
Het gesprek werd gemodereerd door Dirk Barrez (DeWereldMorgen.be) en factchecker was Christophe Callewaert (DeWereldMorgen.be).

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!