Samenleving, Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Kerstmarkt, Winter van antwerpen, Compagnie pipototal, Dundu, Deambuloscopy, Manoesso -

Winter in Antwerpen is een vrolijke bende

ANTWERPEN - De lichtstoet die de vorige jaren het winterseizoen mocht openen, werd dit jaar vervangen door een vrolijke en actieve parade en andere acts. Het geheel duurde maar liefst vier uur. Een massa volk amuseerde zich geweldig zonder dat er van overrompeling sprake was. "Ik kan niet begrijpen dat iemand niet graag in Antwerpen wil wonen", hoorde ik een jonge vrouw naast me zeggen. Een beter compliment kon men niet geven.

maandag 10 december 2012 14:45
Spread the love

Aan de Wilde Zee sneeuwde het zelfs (zeer plaatselijk) om de act van een kindsterretje in een kerstsfeer te hullen.

take down
the paywall
steun ons nu!