Nieuws -

25.000 euro voor DeWereldMorgen.be

Maar liefst 180.000 mensen bezoeken minstens één keer per maand DeWereldMorgen.be. Dat doen ze helemaal gratis. Alle artikels, foto’s en videomateriaal op onze website staan gratis ter beschikking van onze lezers. Media maken kost echter heel wat geld en dat is bij DeWereldMorgen.be niet anders. Om ons werk naar behoren te kunnen blijven doen, zijn we op zoek naar 25.000 euro.

donderdag 6 december 2012 10:28
Spread the love


doc

 

Maar liefst 180.000 mensen bezoeken minstens één keer per maand DeWereldMorgen.be. Dat doen ze helemaal gratis. Alle artikels, foto’s en videomateriaal op onze website staan gratis ter beschikking van onze lezers.
Media maken kost echter heel wat geld en dat is bij DeWereldMorgen.be niet anders.
Om ons werk naar behoren te kunnen blijven doen, zijn we op zoek naar 25.000 euro.

U kan ons daarbij op verschillende manieren helpen:
 

 • U bent lezer en wil graag maandelijks een kleine bijdrage betalen. Een krantenabonnement kost al gauw meer dan 20 euro per maand. Bij DeWereldMorgen.be gebruiken we dat geld om u te informeren en niet om uw contact door te verkopen aan marketeers en reclamejongens die hun doelgroep willen aandikken.
  Download het formulier en stuur het ingevuld terug
 • U bent actief in een (sociale)beweging. Dan kunt u die beweging proberen te overtuigen om partner te worden van DeWereldMorgen.be. 
  Hier vindt u een overzicht van organisaties die al partner zijn.
 • In onze webshop vindt u een ruime selectie van boeken voor jong en oud. Elke euro die de webshop opbrengt wordt geïnvesteerd in DeWereldMorgen.be.
 • U mag natuurlijk ook gewoon een bedrag overmaken op onze rekening:
  523-0427751-56 (Triodos) met vermelding steun DeWereldMorgen.be
  (IBAN: BE20 5230 4277 5156 / BIC: TRIOBEBB)

 

 

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!