Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Badboot, Schaatsbaan -

Antwerpen: Badboot is nu schaatsboot

ANTWERPEN - Tijdens de wintermaanden wordt het zwembad van de Antwerpse Badboot omgevormd tot de grootste drijvende schaatsbaan ter wereld. Woensdag 14 november, onder een stralend winterweer, opende de ijspiste voor het grote publiek voorafgegaan van demonstraties door de meisjes van KDR (Kunstschaatsen Deurne Ruggeveld).

vrijdag 16 november 2012 10:55
Spread the love

De Badboot werd in augustus met succes gelanceerd in de Scheldestad. 17.000 zwemmers vonden deze zomer hun weg naar het grootste drijvende zwem-, schaats- en evenementenplatform ter wereld. Ook tijdens de wintermaanden is de Badboot een plek waar heel wat te beleven valt.

Met een totale oppervlakte van 400m² is de Badboot meteen de grootste drijvende ijspiste ter wereld. De ijspiste biedt plaats aan 120 schaatsers.

Via de website www.badboot.be kunnen winterse sportievelingen online hun schaatsbeurt reserveren. Gereserveerde boekingen krijgen altijd voorang, maar ook zonder boeking kun je je ter plaatse aanmelden voor een schaartsbeurt.
De toegangsprijs bedraagt 5 euro.

Bekijk meer foto’s via: http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157632017303486/show/

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!