Reportage, Antwerpen, Winter in Antwerpen., Badboot, Drijvende ijspiste, Ijspiste van 400 m2 in Antwerpen, Antwerpen 't Eilandje -

Zwembad werd ijsbaan in Antwerpen

Tijdens de wintermaanden wordt het zwembad van de Antwerpse Badboot omgevormd tot de grootste drijvende schaatsbaan ter wereld. Als schaatser beleef je vanaf vandaag 14 november een unieke ervaring wanneer je het spiegelgladde ijs betreedt dat maar net 60 centimeter boven het dokwater uitsteekt, met het Kattendijkdok als uniek decor. Enkele sfeerbeelden.

woensdag 14 november 2012 17:29
Spread the love

Het is een wereldprimeur! De ijspiste in cijfers: lengte 40 meter, breedte 10 meter en een totaal oppervlak van 400 vierkante meter. Van half november tot eind februari kun je er terecht om een frisse neus te halen op het ijs of om iets lekkers te eten of te drinken in de wintertent. De toegangsprijs zal 5 euro bedragen.

take down
the paywall
steun ons nu!