Kaaiman in de tijd

Kaaiman in de tijd

maandag 12 november 2012 10:46
Spread the love

“Laag bij de grond, achterbaks, onbetrouwbaar, en buitengewoon venijnig” Zo wordt de nieuwe “vlijmscherpe”column van Kaaiman in het dagblad “De Tijd”   weekend editie 10-11 november, aangekondigd. Eindelijk denken we dan, zal een kat een kat genoemd worden. Nieuwe beleggingsproducten allerhande zoals CDO’s zullen dan benoemd worden naar wat ze feitelijk zijn:boerenbedrog en fraude. Of wellicht heeft Kaaiman het over de kapriolen bij het bedrijf keyware en de verwatering van de aandelen van beleggers hierdoor.

Maar helaas wil Kaaiman enkel berichten over de sexuele escapades van een dame. Al mag die dan minister van justitie geweest zijn in de regering Sarkozy, dat interessert mij geen zier. Evenmin als wie van haar bedpartners de vader is van een verwekt kind.

Annemie Turtelboom mag van mij onder de lakens kruipen met wie ze wil en hierbij een kind verwekken. Dan heeft ze tenminste een effectief resultaat geboekt bij al haar pogingen en plannen.

Maar de financieel-economische Tijd die de concurrentie wil aangaan met “het Laatste Nieuws” in deze kwesties. Dat  is pas erg.

take down
the paywall
steun ons nu!