Samenleving, Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Miss Maghreb België-Nederland 2012, Sanaa Mohdad -

Sanaa Mohdad uit Tubeke is Miss Maghreb België-Nederland 2012

ANTWERPEN - Zondagavond 4 november is Sanaa Mohdad, 21 jaar, afkomstig uit het Waals-Brabantse Tubize (Tubeke), Miss Maghreb België-Nederland 2012 geworden. De verkiezing vond plaats in zaal Horta, hartje Antwerpen. 12 kandidaten streden 8 uur lang om het fel begeerde kroontje.

dinsdag 6 november 2012 10:50
Spread the love

Miss Maghreb België-Nederland is een stijlvolle, modebewuste, cultuur en traditie bekwame dame. Ze is elegant en intelligent en kent de waarde en normen van de Maghrebijnse vrouw.

De Miss Maghreb-verkiezing is een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij de nadruk niet alleen op schoonheid ligt. De organisatie heeft niet als doel een zogenaamde ‘vleeskeuring’ te houden, zoals dat misschien wel bij andere missverkiezingen gebeurt.

Mede daarom is er besloten geen badmoderonde te houden. Uiteindelijk hebben de Maghrebijnse vrouwen in België en Nederland veel meer te bieden dan alleen hun bijzondere schoonheid. Ze zijn vaak het boegbeeld van mode en stijl in het straatbeeld. Ook zijn ze intelligent, eigenwijs, mondig, cultureel verrijkt, sociaal betrokken en weten ze wat ze willen.

Voor de eerste keer ooit was er dit jaar plaats gemaakt voor de eerste editie van Miss Maghreb Junior. Zes kleine Miss Maghreb Junior-prinsesjes schitterden op de catwalk en toonden hun eigen persoonlijkheid en talent.

We waren erbij van het begin tot het einde. Zeer uitgebreide fotoverslag: http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157631937218638/show/

Bekijk nogmaals de editie van verleden jaar via: https://www.dewereldmorgen.be/dewemo_search/miss%20maghreb

take down
the paywall
steun ons nu!