Foto's: Senkinz Tanja

Solidariteit aan de fabriekspoort

vrijdag 2 november 2012 13:26
Spread the love

Vrijdag 2 november

ik wil even de voorlopige officiële agenda hier bekend maken ivm de solidariteits concerten als steunbetuiging voor de Ford werknemers en natuurlijk ook de toeleveranciers.

zaterdag 3 november op groot scherm de match aa gent krc gent
zondag 4 november 20u jaded 
maandag 5 november om 20u tortuga boulevard
woensdag 7 november 20u the swish

21u30 lucky sinners
vrijdag 9 november 20u rusty bones
zaterdag 10 november 20u shades of grey
21u30 trust
zondag 11 november 20u keyrah

ik wil nogmaals benadrukken dat dit geen feestje is maar een steun een uiting, dat Ford niet bepaald hoe wij ons voelen. We doen energie op om de strijd aan te gaan groen rood en blauw, Ford werknemers en toeleveranciers. Vechtend voor elke job en elke euro!!!!

Woensdag 31 oktober

Alweer een drukke agenda vandaag, gisteren een op en af van de ene pikket naar de andere, enkele oproepen gaan doen, interviews en natuurlijk bij mijn volk een hart onder de riem gaan steken. Ik ben super fier op mijn collegas die er toch maar alle dagen staan. jullie steun is onze adrenaline om te vechten. vandaag een mooi gebaar op krc genk een ontmoeting met standard supporters van arcelor mital en krc supporters die op Ford werken. Het doet goed te weten dat we niet alleen staan. Trouwens er zou als alles goed zal gaan een groot scherm komen op ford om de match te volgen. Ik roep nogmaals op om de piketten van ford en de toeleveranciers eens te komen steunen. elke schouderklop helpt!!! bedankt aan alle vrienden die ik dagelijks zie blijven volhouden jongens en meisjes!!!!!

Hieronder enkele sfeerbeelden aan de fabriekspoort

take down
the paywall
steun ons nu!