Verslag, Samenleving, Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Joodse gemeenschap Antwerpen -

Jaarlijkse theenamiddag voor Joodse vrouwen in Antwerpen

ANTWERPEN - Naar jaarlijkse traditie organiseerde de Centrale woensdag 24 oktober een theenamiddag voor Joodse vrouwen in Antwerpen. De bedoeling is geld te verzamelen voor hun eigen sociale dienst via een tombola. Naast een namiddag met Joodse lekkernijen was er ook een optreden van meisjes uit het Israëlitische Atheneum Jesode-Hatora-Beth-Jacob, de oudste (°1895) en grootste Joodse school in België.

donderdag 25 oktober 2012 10:40
Spread the love

De Centrale[1] staat open voor iedereen, maar richt zich vooral tot de Joodse gemeenschap van het Vlaamse landgedeelte en in het Vlaamse gedeelte van Brussel die geconfronteerd wordt met financiële, administratieve, juridische of psychosociale problemen. Met andere woorden: algemeen ambulant welzijnwerk.

Meer foto’s via: http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157631846392196/show/

Voetnoten

  • [1]www.centrale.be

take down
the paywall
steun ons nu!