De ervaringsreizigers…

De ervaringsreizigers…

zondag 21 oktober 2012 19:08
Spread the love

Dit zijn ze dan: de 12 ACV’ers uit Waas en Dender die op 28 oktober vertrekken naar het warme Niger. En die jou 12 dagen lang op deze blog hun (foto)verhalen zullen brengen.

Verhalen van Nigerese vakbonden, ziekenhuizen, scholen, ngo’s, handwerkers, … Maar vooral verhalen van mensen en dingen en van leuke en minder leuke momenten. Wellicht een paar verhalen van armoede en vechten, maar zeer zeker ook veel verhalen van hoop, creativititeit en inspiratie.

We hopen dat je ons regelmatig bezoekt op deze blog of op onze facebookpagina ‘ACV Waas en Dender’. Wij bezoeken jou en je organisatie zeker graag als we terug zijn in België om van het verhaal van Niger ook het verhaal van Waas en Dender te maken. Tot ziens!

take down
the paywall
steun ons nu!