De ervaringsreizigers…

De ervaringsreizigers…

zondag 21 oktober 2012 19:08
Spread the love

Dit zijn ze dan: de 12 ACV’ers uit Waas en Dender die op 28 oktober vertrekken naar het warme Niger. En die jou 12 dagen lang op deze blog hun (foto)verhalen zullen brengen.

Verhalen van Nigerese vakbonden, ziekenhuizen, scholen, ngo’s, handwerkers, … Maar vooral verhalen van mensen en dingen en van leuke en minder leuke momenten. Wellicht een paar verhalen van armoede en vechten, maar zeer zeker ook veel verhalen van hoop, creativititeit en inspiratie.

We hopen dat je ons regelmatig bezoekt op deze blog of op onze facebookpagina ‘ACV Waas en Dender’. Wij bezoeken jou en je organisatie zeker graag als we terug zijn in België om van het verhaal van Niger ook het verhaal van Waas en Dender te maken. Tot ziens!

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!