Lokaal, Antwerpen, Buurtsport, Antwerpen Sport, Frisbee, Albertpark Antwerpen, Frisbeegolf -

In het Antwerps Albertpark staan frisbeedoelen

ANTWERPEN - Het Antwerps district liet in de week van 15 oktober frisbeedoelen plaatsen in het park. Zo komt daar meer ruimte voor sport. Deze zijn de eerste in Antwerpen. Frisbee is dan misschien (nog) niet zo bekend, het is een volwaardige sport met eigen spelregels. Die spelregels staan trouwens uitgelegd op een bord in het park zelf.

vrijdag 19 oktober 2012 19:10
Spread the love

Tussen het groen tegenover het Antwerpse provinciehuis, kan je dus nu terecht voor een sportief tussendoortje tijdens de middagpauze. Men heeft hier geopteerd voor de variant ‘frisbeegolf’ met doelen waarin de frisbee na zo weinig mogelijk worpen moet belanden.

Maar er kan ook individueel naar een doel geworpen worden natuurlijk. Afhankelijk van het succes wordt overwogen om ook op andere locaties frisbeedoelen te plaatsen.
 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!