Verslag, Nieuws, Samenleving, België, Lokaal, Antwerpen, Dag van Verzet tegen Armoede, Dakant, Armoede in Antwerpen, Armoede en sociale uitsluiting, Onze Rijkdom, Daklozenhulp Antwerpen -

Verzet tegen armoede in Antwerpse kathedraal

Op 16 oktober, de avond voor de Werelddag tegen Armoede, bracht het koor ‘Onze Rijkdom’ met bas-baritonzanger Wilfried Van den Brande een uniek concert in de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal van Antwerpen. Twaalf zangers, één man en elf vrouwen, met ervaring van het leven in armoede, brachten liedjes geïnspireerd door hun bestaan. Eenvoudig, ontroerend, herkenbaar maar met een flinke dosis humor zongen ze over eenzaamheid en geluk, en eindjes aan mekaar knopen

woensdag 17 oktober 2012 12:05
Spread the love

Er werd gezongen, gerapt en verteld over vriendschap, de kinderen, moeders die de topkes van de worsten snijden… Het ging over hoe mensen in armoede zijn en in de wereld staan. Wat ze vertelden, raakte diep. Ze schreven hun liedjes zelf, begeleid door zanger en acteur Hans van Cauwenberghe en groep. Enkele sfeerbeelden.
 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!