Het gloriemoment voor Bart De Wever: als nieuwe burgemeester toont hij zich op het balkon van 'het schoon verdiep'.

Verslag, Politiek, Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Bart de wever, N-VA, Verkiezingen 2012 -

Wachten op de we(v)ersverandering aan het Antwerpse stadhuis

Naar de uitslag van de Antwerpse gemeenteraadsverkiezing keken binnen- en buitenlandse media halsreikend uit. Het werd een titanenstrijd waarbij Bart De Wever en zijn partij met vlag en wimpel de heersende coalitie verpletterden. Voor het stadhuis stond de hele namiddag een menigte te wachten op een uitslag en een (nieuwe?) burgemeester. Een fotoverslag

maandag 15 oktober 2012 13:00
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!