Nieuws, Economie, Betoging, België, Brussel, Vakbonden, Ambtenaren, FOD Financiën, Brussel, Belastingkantoren -

8.000 ambtenaren financiën op straat

BRUSSEL - Achtduizend ambtenaren van de federale overheidsdienst financiën kwamen dinsdag op straat tegen de sluiting van belastingkantoren en het schrappen van jobs bij FOD Financiën. De betoging vertrok aan de Financietoren (Kruidtuin) en wandelde naar het hoofdkantoor van financiën aan het Noordstation.

woensdag 10 oktober 2012 11:25
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!