Volg het Antwerpse kopstukkendebat ‘Ieders stem telt’ hier live
Nieuws, België -

Volg het Antwerpse kopstukkendebat ‘Ieders stem telt’ hier live

Het grote Antwerpse kopstukkendebat over sociale thema’s is compleet volzet. Het evenement laat op 8 oktober De Roma helemaal vollopen. Liefst 1300 geïnteresseerden schreven zich in en mensen bleven bellen. Maar geen nood u kan het hier volgen. Het Feest van de Sociale Politiek wordt georganiseerd door het samenwerkingsverband 'Ieders Stem Telt'.

maandag 8 oktober 2012 20:22
Spread the love


doc

In het najaar van 2011 werden een 1000-tal mensen in armoede en andere kwetsbare groepen door heel uiteenlopende initiatieven aangemoedigd om zich in groep te buigen over de sociale uitdagingen in onze. Eén jaar later vragen ze toppolitici wat er rond sociale thema’s in hun programma staat. Gazet van Antwerpen journalist Lex Moolenaar stelt de vragen aan Meyrem Almaci (Groen!), Bart De Wever (N-VA), Philip Heylen (CD&V), Patrick Janssens (sp.a), Peter Mertens (PVDA+) en Annemie Turtelboom (Open VLD).

Almawada.tv zorgt voor de streaming.

 

 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!