Politiek, Lokaal, Antwerpen, Peter Mertens, PVDA+, Gemeente 2012, Verkiezingen Antwerpen -

Viva la Città kleurde het Antwerps Steenplein rood

De partijleden en sympathisanten van de PVDA+ nodigden op zaterdag 6 oktober iedereen uit om te komen feesten aan het Antwerps Steen. Met Viva la Città komen ze op voor het recht op de stad voor iedereen! Iedereen kon op deze stadshappening komen genieten van muziek en comedy, of gewoon een pintje komen drinken en luisteren naar wat de PVDA+ te zeggen heeft over onze stad.

zondag 7 oktober 2012 19:45
Spread the love

De Antwerpse artiesten van Katastroof, Buda Civalizee, Youssri en NoMobs brachten muziek, Nigel Williams bracht comedy. Peter Mertens, PVDA+ lijsttrekker voor de Antwerpse gemeenteraad, bracht zijn alternatief op het huidige beleid naar voor: een stad-op-mensenmaat. ‘Alle Antwerpenaren hebben recht op de stad, niet alleen die met een dikke portefeuille, maar allemaal. Alle Antwerpenaren hebben recht op wijken waar wonen betaalbaar is, met goede scholen in de buurt, met wijkgezondheidscentra, wijken waar er weer postkantoren zijn, bibliotheken, jeugdhuizen, groen, speelgelegenheid,…’
Enkele sfeerbeelden.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!