Lokaal, Antwerpen, Boulderen, Slacklinen, Klimrotsen -

Klimmen op de Groenplaats in Antwerpen

Nog tot en met 10 oktober 2012 kan je klimmen in het centrum van Antwerpen. De rondreizende klimrotsen of boulders van Rocks On Tour vormen een klimzaal in de open lucht waar iedereen naartoe kan om te boulderen. De klimsite op de Groenplaats is tijdens de vijfdaagse tussen 10u en 22u ook toegankelijk voor iedereen die graag een klimsessie of kliminitiatie wil. Gediplomeerde klimmonitoren staan klaar om de eerste passen op de klimmuur aan te leren.

vrijdag 5 oktober 2012 16:24
Spread the love

Wat is Boulderen? Boulderen (of blokklimmen) is het beklimmen van lage structuren of rotsen zonder gebruik te maken van touwen.  De veiligheid wordt steeds gegarandeerd door een goede valmat. Voor de geoefende klimmers is er een wedstrijdcircuit dat bestaat uit een manche op elke locatie. De selecties gebeuren op vrijdagavond of zaterdag, met een finale op zaterdagavond. Ook de jeugdige klimmers komen aan hun trekken met een aparte wedstrijd op zondag (tot en met 15 jaar).

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!