Nieuws, Economie, Samenleving, België, NMBS -

Vooravond van de treinstaking

De aangekondigde treinstaking van 3 oktober begon alvast rustig. Dat konden we vaststellen in het station Gent-Sint-Pieters. Een dertigtal vakbondsmilitanten kwam aan de vooravond van de staking rond 22 uur opdagen. Twee reizigers vielen hen nog eens aan met de argumenten die de afgelopen dagen ruim aan bod kwamen in de media. Verder bleef het vooral een uitwisseling van verhalen onder vakbondsafgevaardigden.

woensdag 3 oktober 2012 06:21
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!