Investeren in jongeren, is investeren in de toekomst van onze stad!
Gemeente 2012 -

Investeren in jongeren, is investeren in de toekomst van onze stad!

woensdag 3 oktober 2012 01:58
Spread the love

Antwerpen is onze stad. Een stad vol creativiteit, waar 170 nationaliteiten samen leven. Een bruisende stad. Mijn geboortestad.

Alle jongeren in deze stad moeten de kans krijgen om hun talenten te ontwikelen, ongeacht in welke wijk ze wonen of hoeveel geld hun ouders hebben. Daarom zijn onderwijs en jeudwerking zo belangrijk. Onderwijs heeft generaties Vlamingen geholpen de welvaartsstaat uit te bouwen waar we allen zo trots op zijn. Onderwijs blijft de sleutel om de discriminatie, de armoede en het onbehagen weg te nemen. Meer dan ooit is het de toegang tot een betere samenleving.

Kleinere klassen in een brede school zijn broodnodig. Zo kan elke leerling deelnemen aan cultuuractiviteiten en sport.  Er is nood aan huiswerkbegeleiding en het leerkrachtenkorps moet diverser worden.

Daarnaast willen we de jeugdwerking versterken. Groen wil meer middelen vrijmaken voor jeugdwerking. Want investeren in jongeren is investeren in de toekomst van onze stad.

Ikrame Kastit

https://www.youtube.com/watch?v=6Nfi9OvlBSA&feature=player_embedded

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!