Reportage, Politiek, Lokaal, Antwerpen, Gent, Gemeenteraadsverkiezingen 2012, Open VLD Gent -

Open-VLD Gent voert campagne in Antwerpen

Omdat Bart De Wever (N-VA) hetzelfde deed in Gent, besloten 3 Gentse Open-VLD'ers om vanaf maandag 1 oktober om 11 uur op de Grote Markt van Antwerpen campagne te voeren.

maandag 1 oktober 2012 12:15
Spread the love

Mania Van der Cam, Liliane Vandenheede en Edmond Cocquyt kwamen zondagavond rond middernacht aan in Antwerpen. De reclamewagens palmen momenteel het Leopold de Waelplaats op ‘t Zuid en het Steenplein in het centrum van de stad in. De drie Gentse verruimingskandidaten op de Open-VLD-lijst verleggen per maandag 1 oktober 2012 met onmiddellijke ingang hun verkiezingscampagne van Gent naar Antwerpen en zullen vanaf maandagochtend campagne beginnen voeren in de Scheldestad.

“Ons is de voorbije maanden meermaals opgevallen dat de Antwerpse lijsttrekker Bart De Wever prominent aanwezig was in Vlaanderen en Gent met affiches, tuinborden en op flyers van de Gentse N-VA. Wij zullen vanaf maandag 1 oktober hetzelfde doen en onze campagne richten op Antwerpen, ook met grote affiches en een massale flyercampagne”

De actie begint maandagochtend om 11 u op de Grote Markt. Om 12u zal Annemie Turtelboom, de Antwerpse lijsttrekker voor Open VLD, de Gentenaars even komen begroeten. Mania, Edmond en Liliane zijn drie verruimingskandidaten van Open VLD Gent. Ze gingen in op de vraag van lijsttrekker Mathias De Clercq om de Gentse Open VLD-lijst te versterken. Ze voeren als nieuwkomers samen campagne en doen dit vanuit een progressieve en sociaal liberale overtuiging.

take down
the paywall
steun ons nu!