Nieuws, Samenleving, België, Lokaal, Antwerpen -

Critical Mass Bike Riders kamperen op de Craeybeckxtunnel

‘Overcamping’ is een jongerenactie voor duurzame mobiliteit met minder auto- en vrachtverkeer. Maandelijks is er de ’Critical Mass Bike Ride’ met telkens een ander parcours door Antwerpen. De fietstocht van vorige vrijdag eindigde bovenop de Craeybeckxtunnel. Een aantal deelnemers had zijn tent bij om te tonen wat er kan als je de juiste keuzes maakt.

zondag 30 september 2012 09:37
Spread the love

De actie was in juni gemeld en drie dagen vóór de eigenlijke actie krijgen de actievoerders te horen dat de Critical Mass Bike Ride (CMBR) is toegelaten, het kamperen niet. De ‘Overcamping’ dreigt in het water te vallen. Een aantal laat zich daardoor afschrikken, anderen hebben toch hun kampeergerief bij op hun (bak)fiets.

Vlak voor de aanvang van de CMBR vernemen ze dat de ‘overcamping’ toch mag doorgaan.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!