Nieuws, Samenleving, België, Lokaal, Antwerpen -

Critical Mass Bike Riders kamperen op de Craeybeckxtunnel

‘Overcamping’ is een jongerenactie voor duurzame mobiliteit met minder auto- en vrachtverkeer. Maandelijks is er de ’Critical Mass Bike Ride’ met telkens een ander parcours door Antwerpen. De fietstocht van vorige vrijdag eindigde bovenop de Craeybeckxtunnel. Een aantal deelnemers had zijn tent bij om te tonen wat er kan als je de juiste keuzes maakt.

zondag 30 september 2012 09:37
Spread the love

De actie was in juni gemeld en drie dagen vóór de eigenlijke actie krijgen de actievoerders te horen dat de Critical Mass Bike Ride (CMBR) is toegelaten, het kamperen niet. De ‘Overcamping’ dreigt in het water te vallen. Een aantal laat zich daardoor afschrikken, anderen hebben toch hun kampeergerief bij op hun (bak)fiets.

Vlak voor de aanvang van de CMBR vernemen ze dat de ‘overcamping’ toch mag doorgaan.

take down
the paywall
steun ons nu!