Nieuws, Gent, Unheard voices, Unheard voices (portret) -

Unheard Voices: Ann

Unheard Voices: Ann
maandag 24 september 2012 14:42

Voor het project ‘Unheard Voices’ trok Victoria Deluxe eind juni 2012 een week lang door de diverse wijken van de stad Gent op zoek naar de stem en de visie van mensen die te weinig aan het woord komen. Op 14 oktober 2012 staan er immers nieuwe gemeenteraadsverkiezingen gepland.
In de aanloop van deze verkiezingen maken de politieke partijen hun verkiezingsprogramma’s op. Elke partij hanteert een eigen manier van denken en werken rond hoe ze de haar kiezers, haar achterban, de bevolking bij de ontwikkeling van haar programma wil betrekken.
Ook het middenveld (diverse bewegingen en organisaties) zoekt en denkt na over hoe zij de verwachtingen en belangen van de inwoners van deze stad in de verkiezingsprogramma’s kan weerspiegeld zien.

Dit mediaproject is in samenwerking met Vooruit, Samenlevingsopbouw Gent en Intercultureel Netwerk Gent

take down
the paywall
steun ons nu!