Nieuws, Gent, Unheard voices, Unheard voices (portret) -

Unheard Voices: Ann

Unheard Voices: Ann
maandag 24 september 2012 14:42

Voor het project ‘Unheard Voices’ trok Victoria Deluxe eind juni 2012 een week lang door de diverse wijken van de stad Gent op zoek naar de stem en de visie van mensen die te weinig aan het woord komen. Op 14 oktober 2012 staan er immers nieuwe gemeenteraadsverkiezingen gepland.
In de aanloop van deze verkiezingen maken de politieke partijen hun verkiezingsprogramma’s op. Elke partij hanteert een eigen manier van denken en werken rond hoe ze de haar kiezers, haar achterban, de bevolking bij de ontwikkeling van haar programma wil betrekken.
Ook het middenveld (diverse bewegingen en organisaties) zoekt en denkt na over hoe zij de verwachtingen en belangen van de inwoners van deze stad in de verkiezingsprogramma’s kan weerspiegeld zien.

Dit mediaproject is in samenwerking met Vooruit, Samenlevingsopbouw Gent en Intercultureel Netwerk Gent

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!