Nieuws, Milieu, België -

Sing for the climate Denderleeuw

In Denderleeuw gingen honderden kinderen, jongeren en volwassenen in op de uitdaging van Nick Balthazar. Ze kwamen er zingen om aan politici en beleidsmakers duidelijk te maken dat er hoogdringend maatregelen moeten geomen worden om de opwarming van aarde tegen te gaan. In Denderleeuw zorgde dat alvast voor massale opkomst en een sfeervolle namiddag, ook al doordat Eva De Roovere en de lokale harmonie de zangers kwamen versterken.

zondag 23 september 2012 17:28
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!