Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Modeshow, La Femme du Maghreb, Zuiderkroon, Glitter en glamour -

Caftan fashion award 2012: ‘La Femme du Maghreb’ in de Zuiderkroon

ANTWERPEN - Net zoals de vorige jaren illustreert 'La Femme du Maghreb' de feeërieke verhalen van duizend & één nacht. Zondag 16 september kwamen zo'n 350 genodigden (onder wie burgemeester Patrick Janssens (SP.A) en partijgenoot Karim Bachar) naar de Zuiderkroon in Antwerpen. Heren waren enkel welkom in het bijzijn van dames en de dresscode was gala of traditioneel.

dinsdag 18 september 2012 11:45
Spread the love

Prachtige modecreaties van designers uit België, Frankrijk, Nederland, Noord-Afrika, het Midden-Oosten en India deden de ogen van veel vrouwen glunderen. ‘La Femme du Maghreb’ staat in het teken van gekend vrouwelijk modetalent, de beste bruidsstylisten en couturiers van België, Nederland en Marokko hebben zich van hun beste kant laten zien op deze défilé met prachtige catwalk en decor.

Glitter en glamour waren de hoofdrolspelers in de Ziana Awards 2012. Zes caftanontwerpers uit België en Nederland namen het tegen elkaar op met eigen gemaakte creaties voor de titel van Caftan Award 2012. Buiten de awards waren internationale caftanontwerpers uitgenodigd: Fouzia Aitar uit Marokko en El Magnifique, Nora Saadouni uit Nederland.
Voorts was er ook een beurs en live optredens van Cheb Douzi, Jalal Hamdaoui, Yassine Samar en Dakka Manar.

Bekijk meer foto’s via: http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157631561383458/show/

Een terugblik in beeld op de twee vorige edities (2010 en 2011) is mogelijk via volgende link:
https://www.dewereldmorgen.be/foto/2010/10/14/la-femme-du-maghreb-in-antwerpse-hilton

https://www.dewereldmorgen.be/foto/2011/11/02/gyzlene-kramer-zaroual-miss-maghreb-belgie-nederland-2011

take down
the paywall
steun ons nu!