Lokaal, Mobiliteit, Antwerpen, Autovrije zondag, Vouwfietsen -

Antwerpen autovrij met vouwfietsenrace als blikvanger

ANTWERPEN - Zondag 16 september was de Antwerpse binnenstad weer een volledige dag autovrij. Bovendien stonden er ook heel wat activiteiten op het programma. Blikvanger was het kampioenschap vouwfietsenrace waar 120 sportieve mensen aan deelnamen.

maandag 17 september 2012 17:35
Spread the love

De vouwfiets kreeg de hoofdrol in het kampioenschap ‘Bromtonracen’ van de Benelux. In deze wedstrijd probeerden 120 deelnemers om zo snel mogelijk de fiets open te vouwen en een parcours van 6,2 kilometer af te leggen.

Ook wie met de origineelste outfit deelnam, viel in de prijzen.

Tijdens Antwerpen autovrij kon wie wou de vouwfiets ook al eens testen op het Steenplein. Ook een ritje maken met een tandem, ‘fixie’, omafiets, e-scooter of een bakfiets was mogelijk.

De Grote Markt was omgetoverd tot een grote speeltuin. En de Groenplaats, naar jaarlijkse traditie, was groener dan nooit.

Bekijk meer foto’s via: http://www.flickr.com.photos/nieuwsblad/sets/72157631558208396/show/

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!