Nieuws, Politiek, België, Milieu, Politiek, Antwerpen, Lokaal, Democratie, Groen!, Lange wapper, SP.A, Meyrem Almaci, Ademloos, Oosterweel, Burgerparticipatie, Antwerpen, Peter Mertens, Bart de wever, StRaten-generaal, Patrick Janssens, Annemie Turtelboom, Actualiteit, PVDA+, NV-A, Meccano, Open VLD, Gemeenteraadsverkiezingen, Rood!, Gemeenteraadsverkiezingen 2012, VB, Ivo Janssen, Jan Penris -

Antwerps Lijsttrekkersdebat over Mens, Milieu en Mobiliteit

Annemie Turtelboom van Open VLD, Ivo Janssen van ROOD!, Jan Penris van VB, Meyrem Almaci van GROEN! en Peter Mertens van PVDA+ brachten hun visie over de toekomst van Antwerpen op gebied van levenskwalitiet en mobiliteit. Spijtig genoeg gingen Bart De Wever van NV-A, en Patrick Janssens van Stadslijst sp.a/CD&V de uitdaging niet aan.

donderdag 6 september 2012 19:58
Spread the love

Hoe lossen we het mobiliteitsprobleem op en maken van Antwerpen een leefbare stad?

take down
the paywall
steun ons nu!