Nieuws, Politiek, België, Milieu, Politiek, Antwerpen, Lokaal, Democratie, Groen!, Lange wapper, SP.A, Meyrem Almaci, Ademloos, Oosterweel, Burgerparticipatie, Antwerpen, Peter Mertens, Bart de wever, StRaten-generaal, Patrick Janssens, Annemie Turtelboom, Actualiteit, PVDA+, NV-A, Meccano, Open VLD, Gemeenteraadsverkiezingen, Rood!, Gemeenteraadsverkiezingen 2012, VB, Ivo Janssen, Jan Penris -

Antwerps Lijsttrekkersdebat over Mens, Milieu en Mobiliteit

Annemie Turtelboom van Open VLD, Ivo Janssen van ROOD!, Jan Penris van VB, Meyrem Almaci van GROEN! en Peter Mertens van PVDA+ brachten hun visie over de toekomst van Antwerpen op gebied van levenskwalitiet en mobiliteit. Spijtig genoeg gingen Bart De Wever van NV-A, en Patrick Janssens van Stadslijst sp.a/CD&V de uitdaging niet aan.

donderdag 6 september 2012 19:58
Spread the love

Hoe lossen we het mobiliteitsprobleem op en maken van Antwerpen een leefbare stad?

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!