Nieuws, Cultuur, België, Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Laundry day, DJ Mystique, Arsenal -

God is a DJ and Laundry Day his temple

ANTWERPEN - De goden beloonden de organisatoren van Laundry Day op hun vijftiende jubileum. Niet alleen de weergoden waren hen gunstig gezind, ook 60.000 'gelovigen' repten zich naar dit fantastische feest dat kleurrijk, divers en vooral zeer dansbaar is. Daar zorgden de meer dan 150 dj's, bands en animatoren wel voor. De tempelachtige structuur van de podia gaf het feest een soort religieus aanzien. De enige offergave was een (lage) inkomprijs.

maandag 3 september 2012 10:47
Spread the love

Wat in 1998 als een regenachtig feestje met één dj begon, groeide op enkele jaren uit in een mega-event dat te groot werd voor de Antwerpse straatjes. Enkele jaren werd ‘het eilandje’ de nieuwe stek, tot de wijk zijn bebouwing ging uitbreiden. In 2009 verhuisde het festival naar het ‘Nieuw Zuid’.

Een grote diversiteit aan muziekstijlen is welkom op Laundry Day: techno, house, drum & bass, urban, hardstyle, rave, mishmash, electro, dubstep en meer. 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!