Nieuws, Cultuur, België, Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Laundry day, DJ Mystique, Arsenal -

God is a DJ and Laundry Day his temple

ANTWERPEN - De goden beloonden de organisatoren van Laundry Day op hun vijftiende jubileum. Niet alleen de weergoden waren hen gunstig gezind, ook 60.000 'gelovigen' repten zich naar dit fantastische feest dat kleurrijk, divers en vooral zeer dansbaar is. Daar zorgden de meer dan 150 dj's, bands en animatoren wel voor. De tempelachtige structuur van de podia gaf het feest een soort religieus aanzien. De enige offergave was een (lage) inkomprijs.

maandag 3 september 2012 10:47
Spread the love

Wat in 1998 als een regenachtig feestje met één dj begon, groeide op enkele jaren uit in een mega-event dat te groot werd voor de Antwerpse straatjes. Enkele jaren werd ‘het eilandje’ de nieuwe stek, tot de wijk zijn bebouwing ging uitbreiden. In 2009 verhuisde het festival naar het ‘Nieuw Zuid’.

Een grote diversiteit aan muziekstijlen is welkom op Laundry Day: techno, house, drum & bass, urban, hardstyle, rave, mishmash, electro, dubstep en meer. 

take down
the paywall
steun ons nu!