Nieuws, Cultuur, Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Cultuur in Vlaanderen, Antwerpse Cultuurmarkt, Cultuurfeest, Cultuurseizoen, Culturele infomarkt -

Cultuurmarkt van Vlaanderen kreeg 150.000 bezoekers

ANTWERPEN - Op zondag 26 augustus 2012 gaf de 17de Cultuurmarkt van Vlaanderen in de Antwerpse binnenstad, het startschot van het nieuwe cultuurseizoen. Overal vond je informatie om je culturele agenda voor 2012-2013 te vullen. De hele dag waren er gratis optredens die een voorsmaakje gaven van wat je in de Vlaamse theaters, cultuurhuizen en concertzalen mag verwachten.

maandag 27 augustus 2012 10:15
Spread the love

Op de infomarkt presenteerde bijna 200 organisaties uit de Vlaamse kunst- en cultuursector hun nieuwe programma. Ze deden hun programma voor de komende maanden uit de doeken, beantwoorden met plezier je vragen en deelden gretig brochures uit. Maar er viel meer dan louter informatie te rapen. Op een 20-tal binnen- en buitenlocaties waren er gratis live optredens. Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!