Samenleving, Lokaal, Antwerpen, Bonapartedok, Antwerps Eilandje, Het MAS, TimeCircus, Stadstuinen -

Publieke tuin aan het MAS geopend

ANTWERPEN - Pal naast het Antwerps Museum Aan de Stroom (MAS) opende TimeCircus dinsdag zijn experiment ‘Wel­vaert’. Op twee pontons in het Bonapartedok lanceert het collectief letterlijk en figuurlijk een ‘proef'-project dat duurzaam leven in de stad onderzoekt. TimeCircus, het prettig gestoorde Antwerpse collectief dat met allerlei mobielen en installaties een publiek kan aanvallen en verrassen.

woensdag 22 augustus 2012 10:15
Spread the love

Aan het Bonapartedok is de aanleg van een publiek park volop aan de gang. Het kunstenaarscollectief TimeCircus wil daar het groenponton verder bewerken waar u kunt gaan tuinieren.

Het maakt deel uit van een groter project, dat twee jaar zal duren. De focus ligt vooral op duurzaam leven in de grootstad, vanaf nu kan u er ook effectief gaan tuinieren. Via artistieke acties wil ­TimeCircus daar het debat over duurzaamheid op gang brengen.

take down
the paywall
steun ons nu!