Actie, Klimaatactiekamp, Veganisme -

Go Vegan actie tijdens kookprogramma

zaterdag 4 augustus 2012 22:39
Spread the love

Vanmiddag hebben vier activisten van het Klimaatactiekamp België actie gehouden tegen het gebruik van vlees. Een kook-tentoonstelling rond het evenement HapjeTapje (waarbij Leuven restaurants kleine hapljes dode dieren voor veel geld aanbieden) die live werd vertoond op de VTM vanaf de Leuvense Grote Markt werd verstoord toen zij het podium opliepen en drie banners ontrolden, waarvan een de banner van het Kamp, een met de locatie hiervan en een met: ‘HapjeTapje is een Grapje, Go Vegan’. De presentator bleef hier kalm onder en las zelfs alles voor wat op de banners stond.  Hierna werden de activisten vriendelijk verzocht door de security om op te zouten en na wat aarzelen gaven zij hieraan gehoor.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!