Nieuws, Muziek in de wijk, De Zomer van Antwerpen, Het De Coninckplein -

Caribische cocktail op het De Coninckplein.

Eergisteren 2 augustus, ging Muziek in de Wijk op het gezellige Antwerps pleintje van start. Op vier donderdagavonden in augustus kan men weer genieten van zomerse muziek. La Mákina del Karibe (Colombia) bracht een Caribische cocktail met Afrikaanse smaak. Dat Colombiaanse muziek Afrikaanse roots heeft werd duidelijk in de verf gezet!

vrijdag 3 augustus 2012 11:52
Spread the love

Het voorprogramma werd verzorgd door BackStreet Alley. Dat is een zevenkoppige band uit het Antwerpse, met een sterke muzikale bagage en met muzikanten en vocalisten die hun sporen reeds lang hebben verdiend. Als rockgroep met sterke country-invloeden wisten zij het publiek op feesttemperatuur te brengen. Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!