Cultuur -

Stef Kamil’s out of Africa

Stef Kamil Carlens zette voet aan land en werd onmiddellijk gegrepen door West-Afrika waar gastvrijheid hoog in het vaandel gedragen wordt. Een muzikale samenwerking kon niet uitblijven en werd ten gehore gebracht in de Parlatent met aansluitend een interview.

zondag 29 juli 2012 03:09
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!