Nieuws, Lokaal, Antwerpen, Antwerpen danst -

‘Antwerpen Danst’ in de bocht van de Schelde

Tot en met 30 augustus is iedereen elke dinsdag en donderdag hartelijk welkom om mee te komen dansen aan de Sloepenweg bij de Kattendijksluis in Antwerpen.

zaterdag 28 juli 2012 17:57
Spread the love

Elke avond begint met initiatielessen tussen 19 en 20.30 uur. Daarna is er aansluitend bal tot middernacht. Tango staat centraal op het programma, maar ook jazzroutines, flamenco, Griekse dans, oriëntaals en folk komen nog aan bod tijdens de maand augustus.

Meer informatie vind je hier: www.kattendijktango.be

Bekijk meer foto’s hier: http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157630789798080/show/

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!