Lokaal, Antwerpen -

1.200 deelnemers voor de Antwerp Ironman 70.3.

Bart Aernouts heeft voor het 3de jaar op rij de Antwerp Ironman 70.3. op zijn naam geschreven. Bert Jammaer werd knap tweede.

zondag 22 juli 2012 23:24
Spread the love

Onder een blauwe hemel begroette Antwerpen zondag niet minder dan 1.200 deelnemers. Nauwelijks wind en aangename temperaturen waren een voorbode van een snelle wedstrijd. Bart Aernouts had genoeg voorsprong om met volle teugen te kunnen genieten van zijn finish op de Grote Markt.

Maar naast deze 2 wereldtopathleten was het vooral te kijken naar de 1198 anderen zwemmers, fietsers en lopers…
Bekijk een uitgebreide sfeerreportage via:

http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157630700947718/show/

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!