Lokaal, Antwerpen, Royal de Luxe, De Zomer van Antwerpen, Western, Rue de la chute -

Waanzinnig westernspektakel in Antwerpen

ANTWERPEN - Royal de Luxe, het wereldberoemde gezelschap dat voor pure magie zorgde met de Reuzen, de Olifant, de Duiker en de Kleine Reuzin, is opnieuw in Antwerpen met zijn nieuwste creatie 'Rue de la Chute'.

vrijdag 20 juli 2012 19:20
Spread the love

In deze voorstelling speelt Royal de Luxe met alle clichés van de western, om er dan iets totaal onverwachts mee te doen.

Verwacht je aan nooit geziene special effects, hilarische scènes en verrassende wendingen.

En uiteraard aan een heel mooi verhaal, dat net iets anders is dan je je had voorgesteld. Rue de la Chute is niet geschikt voor bepaalde gevoelige zieltjes. Aan de ouders om te beslissen of ze hun (kleine) kinderen meebrengen. Nog tot en met zondag 22 juli. Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!