Samenleving, Lokaal, Antwerpen, Fiesta Europa, Europese markten, Artisanale producten, Steekproducten, Marktkramers -

Europa à la carte in Antwerpen

ANTWERPEN - Europese marktkramers zorgen voor internationale sfeer. Fiesta Europa brengt Europese streekproducten samen op de Antwerpse Groenplaats. De markt duurt 5 dagen, van woensdag 18 juli tot zondag 22 juli. Dit is al de vierde editie. Naast specifieke streekproducten is er ook een groot aanbod van artisanale en authentieke cadeaus, maar ook van internationale hapjes.

woensdag 18 juli 2012 19:10
Spread the love

Fiesta Europa brengt  een heuse Europese markt, noem het gerust een feest van Europese marktkramers.

Uit alle hoeken van Europa komen ze, van Finland tot Spanje, van Hongarije tot Ierland. Meestal brengen ze typische producten mee uit hun land of streek. 

Niet alleen gastronomie en lokale gerechten zijn er te koop, maar ook allerlei artisanaat, keramiek, edelstenen en nog veel meer!

Fiesta Europa is een concept met een uitgesproken Europees karakter. Het brengt op een originele en tastbare manier Europa dichter bij de mensen. Het evenement roept onder meer door zijn multicultureel karakter en zijn authenticiteit een gezellige vakantiesfeer op en verloopt dan ook erg gemoedelijk. Nog tot zondag kun je komen proeven van Europa.

take down
the paywall
steun ons nu!