Samenleving, Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, BBL, Fietsen, Cycle Chic -

Cycle Chic in Antwerpen

ANTWERPEN - Kleurrijk en stijlvol de fiets op! Bond Beter Leefmilieu schaart zich achter het initiatief van Cycle Chic om het straatbeeld op te vrolijken met fietsen en hun berijders wat meer kleur te geven. Zondag toonden ze op de Grote Markt de resultaten van hun oproep met een fietsmodeshow. Ter plaatse kon men ook zijn eigen fiets laten 'pimpen' of wat versieren met bloemen.

dinsdag 17 juli 2012 14:20
Spread the love

Cycle Chic geeft aandacht aan hippe en modieus geklede fietsers. Daardoor durven bezoekers van hun site zich ook wat trendier te gaan kleden.

De beweging die in Denemarken ontstond, verspreidde zich snel over de buurlanden. Het initiatief is zeer democratisch in de zin dat iedereen met eigen mogelijkheden en middelen een steentje kan bijdragen aan een kleurvol straatbeeld. Eerder was Cycle Chic al in Brugge en Hasselt, in Gent was er een fotoshoot en een bijbehorende tentoonstelling.

take down
the paywall
steun ons nu!