Nieuws, België, Muziek in de wijk, De Zomer van Antwerpen, Muziek in de Wijk op Linkeroever, Los Pata 'e Cumbia, Gratis festival -

Zomerse muziek op Antwerpse Linkeroever

Een zomer lang muziek in de stad. De karavaan van Muziek in de Wijk houdt dag na dag halt op de gezelligste pleintjes en zorgt overal voor een heus wijkfeest. Met muzikanten van over de hele wereld en talent van dicht bij huis, circusartiesten die je de beste tricks aanleren en heerlijke drankjes en hapjes. Een feest voor de hele buurt! Sla een praatje met de buren, dans met een onbekende, geniet!

zaterdag 14 juli 2012 20:35
Spread the love

Vrijdag 13 juli brachten Los Pata ‘e Cumbia (Chili) hun aanstekelijke energie over aan het Europark. Leuk om te zien én te horen. Want in deze band zitten muzikanten, acteurs en circusartiesten. Samen zorgen ze voor heel wat spektakel. Cumbia, rumba, salsa en mambo, en directo de Chile! Het voorprogramma werd verzorgd door  Quantum Café. Het gezelschap bestaat uit een Peruaan, een Chileen en drie Belgen. Zij stonden borg voor aanstekelijke grooves met cojones. En vooral Zuiderse melodieën die de temperaturen deden stijgen!

take down
the paywall
steun ons nu!