Verslag, Samenleving, Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, 11 juli viering, Vlaamse Gemeenschap feest, Vlaamse Gemeenschap, Jukebox 2000 -

Stad viert 11 juli met levende jukebox

ANTWERPEN - Woensdag 11 juli werd het 'Feest van de Vlaamse Gemeenschap' gevierd met een uniek optreden op de Grote Markt. Het feest begon met een jukebox, speciaal voor kinderen. Bert Verbeke, Amaryllis Temmerman en Martine de Kok zongen Nederlandstalige liedjes. Daarna volgde een barbecue.

vrijdag 13 juli 2012 10:10
Spread the love

Tot slot was er de allergrootste én allerlaatste Jukebox 2000. Lucas Van den Eynde, Tine Embrechts, Nele Bauwens en hun special guests brachten de favoriete Nederlandstalige nummers van het publiek.

Twaalf jaar geleden trok Jukebox 2000 voor de eerste keer naar de culturele centra van Vlaanderen. Als een levende nostalgische jukebox bracht men een verrassende keuze uit 100 Nederlandstalige liedjes en melodietjes van de afgelopen 100 jaar. Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!