Verslag, Nieuws, België, Brussel, Vredesactie, Actie, Lieven DE CAUTER, Progress Lawyers Network, Bart Staes, Wetteren, Justitie Paleis Brussel, Field liberation movement, Barbara Van Dyck, GGO aardappelen, Mieke Van den Broeck, Aardappelproces, Aardappelactivisten -

Sympathisanten aardappelactivisten melden zich aan als beklaagde

Sympathisanten aardappelactivisten melden zich aan als beklaagde
donderdag 12 juli 2012 19:27

Aan het Justitiepaleis van Brussel verzamelde donderdag een tachtigtal sympatisanten van de beklaagden in het GGO-aardappelproces. Onder hen bevonden zich onder meer europarlementslid Bart Staes (Groen) en filosoof Lieven De Cauter.

Deze actievoerders kwamen zich vrijwillig aanmelden om ook te verschijnen als beklaagde in het GGO-aardappelproces. Dit proces is zeer omstreden omdat de elf beklaagden die opkwamen voor een duurzamere landbouw momenteel een jarenlange celstraf boven het hoofd hangt.

take down
the paywall
steun ons nu!